FØR DU KØBER

Alle DALGAARD STUDIO værker er unikker og håndlavet i Polymer Ler derved bør du være opmærksom på følgende: 

Ikke to værker er ens og alle størrelser er angivet i centimeter, derved er det også en god ide at være opmærksom på størrelser. Værkerne er som sagt håndlavet og skabt ud fra et organisk materiale. Så der kan opstå rynk og ujævnheder i overfladen. Det er en del af processen og det kunstneriske udtryk.

Husk på at ler er et naturmateriale og overfladerne vil nødvendigvis ikke være helt glatte men der kan forekomme lidt tekstur.  

Ligeledes er der for så vidt muligt forsøgt gengivelse af farver og overflade. Men her har lyset en stor faktor og kan ændre farve tone ud fra lyset. Derved kan det afvige en anelse i virkeligheden. Men de billeder der er lagt op er forsøgt gengivet bedst muligt. 

Alle kunstværker og relieffer og er som udgangspunkt beregnet til at hænge på væggen eller til at stille op af noget. Værkerne har en let vægt, kommer selvfølgelig an på størrelse og kan oftest hænges op på et søm. Dog anbefales der at de store størrelse hænges op med skruer. DALGAARD STUDIO står ikke til ansvar for forkert ophængning.

 

Tak fordi du besøger DALGAARD STUDIO online galleri.

 Vi håber at du finder hvad du søger og bliver glad for dit nye kunstværk.